E-mail: constantin.ghita73@yahoo.com

10 comentarii la „Contact

 • august 20, 2021 la 6:17 pm
  Legătură permanentă

  Respect, domnule General !
  in ciuda varstei respectabile, sunteti mai Luptator decat nenumarati tineri din ziua de azi.
  Va astept cu nerabdare o carte noua, si va doresc cat mai multi si frumosi ani.
  Avem nevoie de combatanti ca dumnevoastra !

  Răspunde
 • noiembrie 16, 2021 la 10:00 am
  Legătură permanentă

  Să trăiți dn . Gen . L-ați cunoscut pe dn . Gen . de Flotilă Aeriană ? Ion Di Cezare . L-am cunoscut în 2007 și , datorită d-nealui . , am constatat că , aviatorii se poartă cel mai frumos cu femeile . Mi-a arătat și mantaua albă , pe care a primit-o , cînd i s-a înmînat Decorația Mihai Viteazu . Am fost informat pe Fb că , este înhumat în cimitirul Capra din Buc . Sînt fan CFR din 1956 . Vreau să vă comunic ceva ce pare incredibil !

  Răspunde
 • decembrie 11, 2021 la 8:24 pm
  Legătură permanentă

  Toată stima şi respectul meu, domnule general! Prin atitudinea şi cuvintele dumneavoastră m-aţi făcut să îmi tresalte inima de mândrie şi bucurie precum în alte vremuri de mult, apuse. Vă doresc o viaţă cât mai lungă pentru ca avortonii şi degenaraţii zilelor noastre să se poată adăpa (atât cât sunt capabili şi in măsura în care mai pot fi în stare) din verticalitatea şi eroismul dumneavoastră exemplar! Scrisoarea dechisă adresată lichelei Comisiei Europene ar trebui să fie scrisă cu litere de aur pe pereţii tuturor birourilor guvernamentale din ţară precum lozincile de altă dată.

  Răspunde
 • ianuarie 3, 2022 la 12:55 pm
  Legătură permanentă

  La mulți ani!
  Îi mulțumim Bunului Dumnezeu pentru că existați, Slavă lui Dumnezeu!
  Ne uităm cu drag la aparițiile dvs. de pe youtube, nu ne mai uităm la tv. de peste 5 ani. Tare mult ne dorim să vedem mai mulți patrioți ca dvs.
  Vă urmărim cu multă atenție, mai ales când vorbiți despre adevărata credință ORTODOXĂ, pe care nu o mai cunoaște poporul, catehizarea a lipsit din biserică și cred că a fost voit acest lucru, pentru a se distruge ortodoxia. Nu o vor distruge niciodată, pentru că prin sângele românilor curge ORTODOXIE! Ne-au vârât comuniștii în C. M. B. în 1961, tocmai pt. a ne distruge adevărata credință, partea proastă este că observ, că nu se vrea să ieșim din această mocirlă.
  Vă iubim domnule General Radu Theodoru și vă dorim mulți ani cu sănătate, bucurii și să dea Bunul Dumnezeu să vedeți cum renaște dragul nostru popor!
  Cu mult respect și dragoste în Hristos Domnul,
  Steliana Tase și Maria Tase, din Constanța.

  Răspunde
 • ianuarie 22, 2022 la 10:39 am
  Legătură permanentă

  De unde as putea comanda cartile Generalului ? Ma intereseaza in primul rand „Nazismul Sionist”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *